Keresés a Kisokosban

Ha az összes kérdés-válasz párost szeretnéd végig olvasni, akkor kattints a Válasz minden kérdésemre fülre. Ha egy specifikus téma érdekel, akkor használd a menürendszerben található füleket. Néhány kérdés több témát is érint, ezért több téma alá is be van sorolva.

Címkék

Minden bejegyzés alatt találsz címkéket, vagy címszavakat, amik az adott bejegyzés tartalmára utalnak. Ha egy hasonló témájú bejegyzésre vagy kíváncsi, csak kattints az címkére. Az összes címkét megtalálod a Címkék fül alatt.

Ha valamilyen specifikus tudásra vagy kíváncsi, például azt szeretnéd tudni, hogy mit írunk a kutyákról, akkor az a legegyszerűbb, ha a böngésződ keresés funkcióját használod. Ehhez kattints a Válasz minden kérdésemre fülre, majd használd a böngésződ keresés funkcióját.

Hogyan használd a böngésződ keresés funkcióját?

Lehet, hogy nem azt az információt találod meg elsőre, amit kerestél. Ekkor a keresés ablakocskában lévő nyilacskákkal tudsz a következő olyan mondatra ugrani, amiben szerepel a keresett szó.

Például, ha kíváncsi arra, hogy mit írunk a kutyákról, akkor kattints a Válasz minden kérdésemre fülre, nyomd meg a CTRL és az F billentyűt egyszerre, és a felugró ablakba írd bele, hogy kutya, vagy kuty. Az első találatod ez a mondat lesz: “Kutya koronavíruson tesztelve legalább 0,01% oldattal, legalább 10 perc”. Valószínűleg nem erre vagy kíváncsi, hanem a például arra, hogy a háziállatok elkaphatják-e a vírust. Kattints a nyilacskára, hogy a következő kutyás mondatra ugorjon a honlap. Kattints a nyilacskára addig, amíg megtalálod a kérdést, amire kíváncsi vagy.

Miért nem találom, amit keresek?

Ha nincs találat, próbálkozz valamilyen más kulcsszóval. Az előző példa alapján, ha a keresőbe azt írod be, hogy “házikedvenc”, akkor nem kapsz találatokat. De ha azt írod, hogy kutya, macska, állat, vagy háziállat, ezek mind fognak találatokat adni.

Utolsó módosítás: 2020-04-23 15:32