Impresszum

Megosztás:

A Kisokost készítették és szerkesztik:

Kozák Eszter, biológus, Természettudományi Kutatóközpont és ELTE Immunológiai Tanszék.

Mokos Judit, biológus, MTA-ELTE Elméleti Biológiai és Evolúciós Ökológiai Kutatócsoport és ELTE Növényrendszertani, Ökológiai és Elméleti Biológiai Tanszék.

Dr. Zámbó Boglárka, biológus, Department of Translational Medicine and Neurogenetics, Institute of Genetics and Molecular and Cellular Biology (IGBMC), Illkirch, Franciaország.

Az orvosi témájú anyagok szakmai hitelességének ellenőrzését Dr. Somogyi Éva kardiológus, aneszteziológus és Dr. Várdi Katalin pulmonológus biztosította.

A honlap felülete Dr. Mezei Tamás Róbert (matematikus, Rényi Alféd Matematikai Kutatóintézet) munkája és HUGO segítségével, “Hyde” témával, Smashicons és a FontAwesome 5 ikonjaival készült.

A kivitelezésben és megvalósításban nyújtott hasznos tanácsaikért és segítségükért köszönet illeti Tóth István Jánost (közgazdász, Közgazdaságtudományi Intézet) és a CRCB csapatát.

Az oldal fenntartásának technikai hátterét a 3Gteam biztosítja.

https://e-kommando.hu e-kommando.hu igazolás

Mi írtuk

Kun Ádám – Kozák Eszter – Mokos Judit – Rózsa Lajos: Covid: olyan, mint az influenza, csak halálosabb. Útikalauz járványokhoz, nem csak stopposoknak

<sodipodi:namedview id=“namedview216” pagecolor="#ffffff" bordercolor="#666666" borderopacity=“1.0” inkscape:pageshadow=“2” inkscape:pageopacity=“0.0” inkscape:pagecheckerboard=“0” inkscape:document-units=“pt” showgrid=“false” inkscape:zoom=“1.0145454” inkscape:cx=“5.4211474” inkscape:cy=“308.51257” inkscape:window-width=“1916” inkscape:window-height=“1023” inkscape:window-x=“0” inkscape:window-y=“0” inkscape:window-maximized=“1” inkscape:current-layer=“svg214” />

Kapcsolat

Ha kérdésed maradt, felveheted a kapcsolatot a szerkesztőkkel a koronavirus.kisokos@gmail.com címen. A Kisokos készítői a szerkesztést önkéntes alapon, limitált szabadidejükben végzik, kérlek ne nehezítsd a munkájukat azzal, hogy olyan kérdéseket teszel fel, amik már szerepeltek a Kisokosban.

Ha a Kisokosban olyan információt találsz, amiről úgy gondolod, hogy nem elég naprakész, írj nekünk a koronavirus.kisokos@gmail.com címre. Az emailed tartalmazza:

Médiamegjelenések, rádióműsorok

Rólunk írták

Licenc

Creative Commons Licenc Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható. Közérthetően:

A műveket szabadon

Ez egy szabad licenc.

Az alábbi feltételekkel:

Megjegyzések:

Utolsó módosítás: